Wednesday, October 23, 2013

SECOND POST

Assalamualaikum..
hye!
Thanks sebab sudi singgah.. ^_^
aku tak tahu nak tulis ape kat sini.. -_-
konon nak berblogger balik
tapi dah setengah tahun tinggal
dunie blogger nie otak jadi berkarat.
Lupe nak letak minyak diesel..
Susah betul jadi orang yang tak bijak IT ni..
Tak lama lagi dah nak exam..
Tak study ape pun lagi..
Nanti last minutes baru nak bukak buku..
And than mule la tensyen2 nyeee... hoho
Kesedaran tu ade tapi..
Malas lebih kuat menguasai diri..
Name pun student.. ^_~
Nantilah bile ade idea aku update balik..
Padam muke siape yg bace tu.. hoho
Jangan marah ter... :P



6 comments:

  1. Hehehehe. Tak kisah la idea atau tak. Ada kala kita berblog ni tak perlukan tunggu idea dtg. Buat tajuk, dan start menaip. Simple like that. Baca link kita ni. Mungkin dapat membantu...
    http://zack-hoya.blogspot.com/2013/10/penulisan-yang-baik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dah baca.. ya tajuk penting sebelum kita memulakan penulisan.. thanks untk perkongsian.. ^_^

      Delete
    2. Sama2. Berkongsi sesama kita. Saya pun main tulis je tu. Tak bagus mana pun. =)

      Delete
  2. singgah and follow..salam kenal dan kembali berblog dear hehe

    ReplyDelete